Kaali-porkkanasalaatti

Tarveaineet
  • n. 1kg keräkaalia
  • n. 400g porkkanaa
  • 1-3 valkosipulin kynttä
  • Iso purkki kevytmajoneesia (400-500g)
  • 2 Pientä purkkia ananasviipaleita
  • Ripaus suolaa
  • (halutessa 1/2 sitruunan mehu)

    Valmistus:
  • Kuori porkkanat
  • Leikkaa porkkana pieniksi paloiksi
  • Keitä porkkana pehmeäksi
  • Leikkaa kaali hyvin ohueksi "silpuksi"
  • Leikkaa ananaksesta pieniä kuutioita
  • Sekoita kaali, porkkana ja ananas
  • Lisää murskattu valkosipuli, sekoita
  • (lisää sitruunan mehu, tai 1 ananaspurkin jäänyt mehu, sekoita)
  • Lisää salaattiin majoneesi ja sekoita hyvin
  • Tarkista suola, lisää tarvittaessa
  • Anna vetäytyä kannellisessa astiassa, sekoita ennen tarjoilua
  • Tarjoa esim. grillituotteiden kanssa
  • Tulosta resepti       Sulje ikkuna