|
Kaali-porkkanasalaatti
Tarveaineet
n. 1kg keräkaalia
n. 400g porkkanaa
1-3 valkosipulin kynttä
Iso purkki kevytmajoneesia (400-500g)
2 Pientä purkkia ananasviipaleita
Ripaus suolaa
(halutessa 1/2 sitruunan mehu)
Valmistus:
Kuori porkkanat
Leikkaa porkkana pieniksi paloiksi
Keitä porkkana pehmeäksi
Leikkaa kaali hyvin ohueksi "silpuksi"
Leikkaa ananaksesta pieniä kuutioita
Sekoita kaali, porkkana ja ananas
Lisää murskattu valkosipuli, sekoita
(lisää sitruunan mehu, tai 1 ananaspurkin jäänyt mehu, sekoita)
Lisää salaattiin majoneesi ja sekoita hyvin
Tarkista suola, lisää tarvittaessa
Anna vetäytyä kannellisessa astiassa, sekoita ennen tarjoilua
Tarjoa esim. grillituotteiden kanssa
|