Rantakala muikusta

Tarveaineet
  • n. 1kg puhdistettuja tuoreita muikkuja
  • n. 1kg kuorittuja perunoita
  • 2 sipulia
  • Vettä
  • Reilusti voita
  • Suolaa, tuoretilliä ja muutama maustepippuri

    Valmistus:
  • Kuori sipulit ja silppua ne
  • Lisää sipulit ja mustapippurit veteen, laita kiehumaan
  • Anna sipulin ja pippurin kiehua hetken makua liemeen
  • Lisää pilkotut perunat
  • Perunoiden hetken kiehuessa lisää muikut
  • Lisää suola ja tarkista maku
  • Laske lämpöa ja anna muhia
  • Lisää reilusti coita ja silputtu tilli, sekoita varoen
  • Anna muhia hetki ennen tarjoilua
  • Tarjoa ruisleivän kera
  • Nautitaan joko keittona tai ilman nestettä
  • Tulosta resepti       Sulje ikkuna